29 d’oct. 2018

Els Castellers de Berga tanquen la temporada a Palma

El darrer cap de setmana d'octubre, més d'un centenar de berguedans hem fet estada a Mallorca. Dissabte 27 d'octubre, els Castellers de Berga vam participar a la diada castellera a la Plaça de Cort, a Palma. Ho vam fer al costat de les dues colles de les Illes Balears: els Castellers de Mallorca i els Al.lots de Llevant.
Fins a últim moment, es va estar pendent del cel per traslladar la diada sota cobert o no. Finalment, es va decidir mantenir la diada a l'exterior. Els Castellers de Berga vam tenir temps de descarregar el 4 de 6 i el 3 de 6 amb agulla. La diada va finalitzar abans d'hora per la pluja i no vam poder completar la tercera ronda. Es Castellers de Mallorca van fer una molt bona diada descarregant el 3 de 7, el 4 de 7 i el 7 de 6. Els Al.lots de Llevant van descarregar el 3 i el 4 de 7.

Sense caigudes

Amb aquesta última actuació del 2018 a Palma, els berguedans encadenem una llarga ratxa sense caigudes. Vam caure per última vegada el 9 de juliol de 2017 amb el 2 de 7 carregat, a Bagà. La propera actuació serà el març del 2019, com a mínim encadenarem una ratxa d'1 any i 8 mesos sense caure de cap castell. I, en aquest temps, hem descarregat dues vegades el 4 de 8 i cinc vegades el 2 de 7, les nostres construccions límit.

Festa final de temporada

Els assajos i actuacions dels Castellers de Berga ja han finalitzat. Se celebraran tots els èxits d'aquesta temporada amb una festa al Cine Catalunya, el dissabte 17 de novembre.